Kottikärryt – puutarhojen ja toimistojen pelastus

Kottikärryt on mainio apu kuorman siirtämiseen

Kottikärryt on oiva apuväline tilapäiseen tavaroiden varastoimiseen ja kuljettamiseen. Siihen saa tukevasti ladottua monenlaista tavaraa, koska siinä on korkeat laidat ja jämäkkä rakenne. Korkeus on sopivalla tasolla lastaamista ja purkamista ajatellen ja pyörällä kulkevana kuorman paino tuntuu kevyeltä.

Jatka lukemista ”Kottikärryt – puutarhojen ja toimistojen pelastus”

Lisäarvoa toimistotehtäviin

Silta voi yhdistää yrityksen ydinbisneksen ja tilitoimiston

Yritysten pienet, pakolliset ja aikaavievät taloushallinnon tehtävät, jotka jäävät yrityksen perusbisneksen ja kirjanpitäjän väliin, vaikuttavat joskus pakkopullalta. Kuulutko niihin, joille tämän pakkopullan arvo ei millään avaudu?

Jatka lukemista ”Lisäarvoa toimistotehtäviin”

Ulkoistamalla napakymppi

Oikein henkilön löytäminen yritykseen voi olla myös napakymppi

Lisäresurssin hankinta yritykselle on iso asia – oli kyse pienemmästä yrityksestä tai isosta yrityksestä isoine henkilöstöosastoineen ja rekryprosesseineen. Sopivia tekijöitä on mahdollista löytää monista paikoista ja monilla tavoilla. Hyvä match (en löytänyt sopivaa suomi-sanaa) on kiinni sattumasta (oikea aika, oikea paikka), mistä ja miten hakee sekä siitä mitä hakee (palkkaus tai ostettuna palveluna).

Jatka lukemista ”Ulkoistamalla napakymppi”

Tehtäviä opastamalla prosessien ytimeen

Tehtävien opastaminen auttaa myös opettajaa

Yrittäjälle oman yrityksen hallinnolliset tehtävät ja käytännöt ovat usein selkeät – varsinkin jos hän tekee paljon itse ja toiminta on vakiintunutta. Jos hän ei ole joutunut ennen perehdyttämään ketään näihin tehtäviin, tilanne saattaa olla yllättävän vaikea. Tehtävien läpikäyminen yksityiskohtaisesti voi olla positiivisen valaiseva kokemus.

Jatka lukemista ”Tehtäviä opastamalla prosessien ytimeen”

Saldo

Ensimmäinen vuoteni yrittäjänä

Tämä vuosi 2018 yrittäjänä (ensimmäistä kertaa ikinä) on avannut silmiä ja opettanut enemmän kuin reilu 20 vuotta palkkatöissä yhteensä. Mietinkin, olisiko Suomen poliittinen, taloudellinen ja inhimillinen ilmapiiri miten paljon erilaisempi, jos kaikki suomalaiset olisivat veloitetut kokeilemaan yrittäjyyttä ennen keski-ikää.

Jatka lukemista ”Saldo”