Myyntilaskutus toimeksiantona

Myyntilaskutus toimeksiantona

Ensimmäinen, opettavaisin ja pitkäaikaisin asiakkaani on asiantuntijaorganisaatio, jossa on toimitusjohtaja ja muutama asiantuntija. Olen hoitanut heidän luottokorttilaskuun liittyviä tehtäviä, myyntilaskutuksen, pienimuotoista perintää sekä kirjoittamiseen liittyviä tehtäviä. Tässä kirjoituksessa keskityn siihen, miten hoidan myyntilaskutuksen ja kuinka yhteistyö lähti liikkeelle.

Jatka lukemista ”Myyntilaskutus toimeksiantona”

Excel-projekti toimeksiantona

Tammikuun lopulla sain sivujeni kautta tiedustelun, olisinko kiinnostunut isohkoon Excel-projektiin. Ei ollut pienintäkään epäröintiä, ettenkö olisi, sillä Excel on ehdottomasti yksi suosikkityökaluistani.

Tehtävän ja ajankäytön määritys

Kävimme ensin puhelimitse tehtävää läpi ja päädyimme siihen, että teen pienellä osalla testauksen, jolla voin arvioida työhön kuluva aika. Testauksen jälkeen sain arvioksi 38 tuntia, joka oli myös toimeksiantajan näkemys kuluvasta ajasta. Lisäksi arvioin, että tätä pystyisin tekemään 2-3 tuntia per päivä.

Jatka lukemista ”Excel-projekti toimeksiantona”

Yrityksesi punainen vaate – toimistotyöt

Yrityksen prosessit ja työt

Oletko intohimoisesti omaa asiantuntijuuttasi tarjoava mikroyrittäjä? Työsi voi olla tietotyötä tai fyysistä tekemistä, haluat varmasti keskittyä täysillä sen tekemiseen ja antaa asiakkaillesi parasta. Ehkä toiveena on kehittää omia taitojasi ja osaamistasi lisää. Mutta millä ajalla?

Jatka lukemista ”Yrityksesi punainen vaate – toimistotyöt”

Kottikärryt – puutarhojen ja toimistojen pelastus

Kottikärryt on mainio apu kuorman siirtämiseen

Kottikärryt on oiva apuväline tilapäiseen tavaroiden varastoimiseen ja kuljettamiseen. Siihen saa tukevasti ladottua monenlaista tavaraa, koska siinä on korkeat laidat ja jämäkkä rakenne. Korkeus on sopivalla tasolla lastaamista ja purkamista ajatellen ja pyörällä kulkevana kuorman paino tuntuu kevyeltä.

Jatka lukemista ”Kottikärryt – puutarhojen ja toimistojen pelastus”

Lisäarvoa toimistotehtäviin

Silta voi yhdistää yrityksen ydinbisneksen ja tilitoimiston

Yritysten pienet, pakolliset ja aikaavievät taloushallinnon tehtävät, jotka jäävät yrityksen perusbisneksen ja kirjanpitäjän väliin, vaikuttavat joskus pakkopullalta. Kuulutko niihin, joille tämän pakkopullan arvo ei millään avaudu?

Jatka lukemista ”Lisäarvoa toimistotehtäviin”