fbpx

Yrittäjän monet kasvot

Yhdessä Facebook-ryhmässä kyselin mitä mieltä yrittäjäkollegat ovat sanasta ’Yrittäjä’. Moni koki yrittäjän  sanana ponnettomaksi ja negatiiviseksi. Sanapilvikuvassa on tämän kyselyn tieteellis-taiteellinen analyysi – mitä isompana sana, sitä enemmän se sai kannatusta.

Yrittäjät ovat sitkeitä moniosaajia

Olen oppinut huomaamaan miten energinen, periksiantamaton ja vastuuntuntoinen joukko yrittäjät on. Yksi naisyrittäjä viittasi omassa postauksessaan ko. kyselyyn ja kirjoitti: ”Meni juuri lapsivedet, mutta ennen sairaalaan lähtöä on vielä maksettava työntekijöiden palkat (edes suunnilleen oikein), jotta ei myöhästy sairaalassaolon takia.”

Yrittäjätaipaleeni ensimetreillä olen pääsemässä jyvälle, miten monivivahteinen ja -vaiheinen prosessi yrittäjäksi ryhtyminen on. Vaikka olen työelämässä päässyt näkemään yritystoimintaa monelta kantilta, niin yrittäjän näkövinkkeli tuo siihen vielä lisää laajuutta ja syvyyttäkin.

Blogin tarkoitus ja tulevaa

Blogissani tulen käsittelemään omia kokemuksia näistä prosessin vaiheista ja haasteista. Ehdottomasti haluan tuoda esiin hyviä, onnistuneita kokemuksia ja yrittäjän suhdetta muihin toimijoihin. Aina kaikki ei mene oppikirjojen mukaan, joten myös niitä ’Peppu edellä puuhun’ ja ’Kantapään kautta’ -tarinoita mahtunee joukkoon.

Seuraavassa artikkelissani pohdin yrittäjän digitaalisen näkyvyyden merkitystä – omia kompastuskiviä ja ratkaisuja niihin, mitä on ”pakko” tehdä ja mihin riittäisi vähempikin.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Call Now Button